Prihlasovanie na MS2020/ME2021 HDH IAA Maďarsko 9-14.8.2021 začalo!

Milí lukostrelci,

včera začala registrácia na World 3D Archery Championships 2020 and European 3D Archery Championships 2021 HDH IAA v Maďarsku, ktoré sa budú konať od 9.-14.8.2021.

Registráciu môžete urobiť tu: https://hdhiaa.net/competition/w3dach2021

Pre registráciu budete potrebovať medzinárodnú licenciu HDH IAA, ktorú majú naši členovia uhrádzanú vrámci rozpočtu SLA 3D zdarma.

Preto je potrebné sa zaregistrovať pod našou asociáciou. Tí, ktorí sa už registrovali na tohtoročné zrušené MS, tak tí majú registráciu aj licenciu stále platnú! Použite tú istú mailovú adresu na prihlásenie (ak ste heslo zabudli, dá sa poslať zo systému nové)!

Keďže prihlasovanie nie je celkom jednoduché, tak posielam aj minuloročný článok, v ktorom je vysvetlené, ako sa registrovať ako strelec a potom aj ako na súťaž.

Tak verím, že sa nás v Maďarsku stretne čo najviac :-).

Peter Málek


Milí priatelia lukostrelci!

Každým rokom máme stále viac a viac záujemcov o účasť na medzinárodných lukostreleckých súťažiach. A pre nás v SLA 3D sa rokmi stali najpopulárnejšími MS alebo ME HDH IAA. V budúcom roku máme v auguste MS HDH IAA v Maďarsku a ešte k tomu dve zaujímavé kolá Grand Prix v Rakúsku a Česku.

Na to, aby ste sa mohli zúčastniť niektorej zo súťaží, je potrebné sa prihlásiť na súťaž na stránke hdhiaa.net. Táto stránka prešla v uplynulých týždňoch úplným redesignom a okrem iného sa aj úplne zmenil systém prihlasovania na súťaže a schvaľovania medzinárodnej HDHIAA licencie.

V uplynulých dňoch som kontaktoval centrálu HDH IAA a komunikoval som s prezidentom HDH p. Vánkym a p. Gondánom, ktorý je zodpovedný za licencie a stránku. Vysvetlili sme si, ako to funguje, niektoré veci som im dopripomienkoval, mali by sa ešte doprogramovať. Hlavne som získal za SLA 3D administračné práva na administráciu medzinárodných HDH IAA licencií našich členov. S pomocou týchto práv sa už teraz môžete slobodne prihlasovať na súťaže HDH IAA organizované v roku 2020. O jednotlivých súťažiach sa dočítate aj v tomto článku: http://archery3d.sk/medzinarodne-3d-sutaze

Aby ste mali predstavu, ako celý proces registrácie funguje, tak urobím registráciu na súťaž majstrovstiev sveta mojej dcére. Podľa tohoto návodu sa prihlásite ľahko už aj vy.


1/ REGISTRÁCIA NOVÉHO UŽÍVATEĽA

Každý, kto sa chce prihlásiť na súťaž na stránku HDH IAA, musí mať vlastnú emailovú schránku (vlastný allias). Čiže nie je možné na jednu emailovú adresu zaregistrovať aj rodiča aj dieťa. Konzultoval som to s HDH a že to zatiaľ funguje takto, neskôr možno urobia upgrade.

  • Choďte na stránku: https://hdhiaa.net/
  • Vpravo hore stlačte Sign up / login
  • vpravo dolu stlačte oranžové tlačidlo: Sign up

Vypíšete si svoje meno, priezvisko, emailovú adresu, prístupové heslo (ktorým sa budete neskôr prihlasovať na svoj profil), potom stlačte Sign up:

1.JPG

Vyskočí Vám Registračná stránka, kde si zadáte dátum narodenia, pohlavie, krajinu, telefón, fotografiu. Default system in 3D - tam si vyberte, akú divíziu luku strieľate na 3D súťažiach! Toto sa Vám potom automaticky objaví v prihláške na súťaže. Default system in Historical, alebo in Hunting - tam zadajte hocičo. Objavilo by sa to v iných typoch súťaží ako je 3Dčko. Nakoniec stlačte "Save".

2.JPG


2/ POTVRDENIE EMAILOVEJ ADRESY

Do emailovej schránky príde asi za minútu email na validáciu emailovej adresy. Kliknite na uvedený link, alebo si ho prekopírujte do svojho prehliadača.

3.JPG


3/ LICENCIA, VÝBER LUKOSTRELECKEJ ASOCIÁCIE

Na obrazovke sa objavia dve možnosti výberu licencie. Vyberte si v políčku "Organization" našu SLA3D - SLovakia. Stlačte na "Apply for licence"

4.JPG

Nasledujúca informácia hovorí o tom, že požiadavka na vašu licenciu sa spracováva v SLA 3D a nemôžete sa pripojiť k inej organizácií. (a reálne som skúšal, nedá sa ani prihlásiť na súťaž). Skúšať tú individuálnu "Trial" licenciu na 15 dní neodporúčam, zbytočne si tým skomplikujete prihlasovanie.

5.JPG


4/ POTVRDZOVANIE LICENCIE ZO STRANY HDH IAA / SLA 3D

Tento krok ide mimo vás, ale napíšem tu, aby ste videli, ako to funguje. Ja som dostal administrátorské práva na potvrdzovanie licencií a prichádza mi email o tom, že tam máme žiadateľa o licenciu HDH IAA a je to potrebné skontrolovať.

Príde mi niečo takéto:

Dear Friend,

LEA MALKOVA want to join to your organizations, as licenced competitors. Please sign in to hdhiaa.net with your email address and check the request under Profiel/Administrator menu.

If you accept the request the HDH-IAA will billing to you 5 €/licence.

Best regards HDH-IAA Office

6.JPG

Tieto maily sa budem snažiť pokiaľ možno obratom vybavovať, aby ste mohli v ten istý deň, resp. na ďalší deň pristúpiť k registrácií na súťaž.

Bohužiaľ momentálne vám nepríde žiaden automatický email ani info o tom, keď žiadosť o licenciu potvrdím. Budem vám preto posielať email, že je to vybavené.

Mojim potvrdením do systému je licencia HDH platná nasledujúcich 365 dní. Platnosť svojej licencie si môžete skontrolovať vo svojom profile.


5/ PRIHLASOVANIE NA SÚŤAŽ

Ak sa chcete prihlásiť napr. na Majstrovstvá sveta HDH IAA v Maďarsku, tak sa prihláste do svojho profilu na hdhiaa.net. Prejdite na zoznam súťaží, čiže napr: https://hdhiaa.net/competition/3dwch2020

Tam stlačte veľké žlté tlačidlo "Registration". Všetko by ste mali už mať predvypísané a už to len potvrdíte cez tlačidlo "Apply".

Na obrazovke budete mať toto oznámenie: Already successfully registered

9.JPG

UPOZORNENIE NA VEKOVÉ KATEGÓRIE!

Upozorňujeme, že na súťaže HDH IAA sú zmenené vekové kategórie oproti vekovým kategóriam, ktoré sú zaužívané u nás v SLA 3D. Hlavne ide o detské a mládežnícke kategórie:

  • Mini 10-12 rokov
  • Kadet 13-14 rokov
  • Junior 15-17 rokov
  • "Mladý dospelý" 18-20 rokov

Dospelí a veteráni sú ako unás.


6/ KONTROLA PRIHLÁSENIA

Neviem, prečo, ale akonáhle aj všetko urobíte, ako máte, tak nebudete ihneď zaradení do zoznamu prihlásených. V zozname prihlásených "Shooters" sa objavíte cca. o 10 minút (tak to funguje momentálne). Do vašej emailovej schránky príde email s potvrdením prihlásenia na súťaž. Email nevyhodiť! Je tam registračné číslo, ktoré musíte použiť pri platbe štartovného. Nikde inde toto registračné číslo už nenájdete.

10.JPG


Tak pomocou tohto postupu sa mi podarilo prihlásiť a dostali ste aj vy ukážku toho, ako sa to robí.

Pevne verím, že už to takto pôjde bez problémov každému. V prípade problémov ma prosím kontaktujte.

Peter Málek - predseda SLA 3D

.

Posted in Dôležité on nov 23, 2020

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba