Ako sa prihlasovať s deťmi na súťaže

Milí priatelia lukostrelci,

preto, aby sme ušetrili prácu organizátorov súťaží (najmä Slovenského pohára a MSR) - súťaží, kde sa vopred pripravujú skupiny, rád by som napísal odporúčanie, ako by bolo vhodné, aby ste sa prihlasovali s deťmi.

Hlavný doterajší problém je v tom, že pri prihlasovaní detí je nutné vypísať Meno sprevádzajúcej osoby. A pri tejto osobe zvyčajne už nik nepíše, či táto sprevádzajúca osoba je zároveň aj strelcom, alebo len sprievodom, ktorý nestrieľa. Nie je totiž úplne jednoduché prehľadávať celú štartovnú listinu, či sprevádzajúca osoba náhodou aj nestrieľa.

Snímka.PNG


Ako sa prihlasovať?

  • Sprevádzajúca osoba je zároveň aj strelcom a je držiteľom licencie SLA 3D:

-jednoducho len vypíšem číslo licencie a ostatné sa automaticky dopíše:

Snímka1.PNG

Snímka2.PNG


  • Sprevádzajúca osoba je zároveň aj strelcom, ale nie je držiteľom licencie SLA
  • do textu vypíšem jednoducho Meno priezvisko - súťažiaci

  • Sprevádzajúca osoba NIE JE strelcom
  • do textu vypíšem jednoducho Meno priezvisko - nesúťažiaci

Snímka4.PNG


Väčšina z vás ešte skupiny na Slovenský pohár nepripravovala, takže si asi nevie predstaviť, o koľko sa uľahčí práca organizátorom, pokiaľ sa na súťaže SP budú deti prihlasovať so správne nahlásenou sprevádzajúcou osobou.

Jedna dospelá osoba môže robiť sprievod pre maximálne 3 deti. Dôvodom je bezpečnosť a zachovanie objektívnosti pri zapisovaní výsledkov do bodovačiek.

Upozorňujeme, že SP, ako aj MSR sú súťaže, kde organizátor pripravuje vopred súťažné skupiny. Prioritou je zoraďovanie súťažiacich tak, aby boli spolu strelci podľa aktuálneho poradia na SP. Prioritnými sú seniori, veteráni, následne juniori. Deti sa pridávajú k dospelým - pokiaľ sú strelcami. Pre hladký priebeh súťaže strieľajú kladkové luky a kuše v skupinách s max. 4 osobami.

Ďakujem za pochopenie!

Peter Málek - predseda komunikačnej komisie

Posted in Komunikačná komisia on jún 27, 2018

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba