Kalendár súťaží 2018, nové formuláre na zverejňovanie súťaží

Milí priatelia lukostrelci,

od dnes je nahodený bohatý kalendár 3D súťaží pre rok 2018 na našej stránke: http://archery3d.sk/sutaze. Už teraz je naplánovaných 51 3D lukostreleckých podujatí. Naozaj bude z čoho vyberať.

Informácia pre organizátorov:

Ďalšie súťaže:

V prípade, že Váš lukostrelcký klub bude poriadať súťaže, ktoré ešte nie sú uvedené v kalendári, pošlite info o nich na: sutaze@archery3d.sk (dátum, miesto konania, názov súťaže, názov klubu), aby sa to zaznamenalo.

Upozornenie: v termínoch, kedy sa poriada SP a MSR SLA 3D nebude zverejnená v kalendári na archery3d.sk žiadna iná súťaž!

Zastrešujúce osoby súťažných sérií:

V tomto roku sa zjednodušuje systém zverejňovania informácií k súťažiam, ktoré sú niektorým kolom vrámci súťažných sérií. Keďže jednotlivé súťažné série musia mať rovnaké pravidlá, program, štartovné, oceňovanie, tak sa tieto informácie nahadzujú už centralizovane.

Chcem touto cestou poprosiť, aby sa osoby, ktoré zastrešujú súťažné série Južná 5-ka, Stredoslovenský pohár, 3D West Cup atď. dohodli na textoch pre tieto kolónky: pravidlá, program, ocenenie, štartovné. Tieto informácie by bolo vhodné zaslať najneskôr do 28.2.2018 na sutaze@archery3D.sk.

Jednotlivé kluby, ktoré potom už budú zasielať presné informácie o danom kole, pošlú len vypísaný zjednodušený formulár, kde už tieto opakujúce sa informácie nie je potrebné vypisovať.

Organizátori súťaží:

Každý organizátor súťaže je povinný vypísať a najneskôr do 21 dní pred termínom súťaže odoslať formulár, ktorý je zverejnený na našej stránke: http://archery3d.sk/riadiaca-dokumentacia

Vyberá si z 3 možností formulárov podľa toho, či ide o formulár pre Slovenský pohár, či ide o súťaž vrámci súťažnej série, alebo ide o individuálnu súťaž.

Na našej stránke si vyberáte z nasledovného:

Snímka.PNG

Ďakujem!

Peter Málek za SLA 3D

Posted on dec 13, 2017

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba