Hľadáme titulnú fotografiu pre Slovenský pohár SLA 3D 2019

Milí priatelia lukostrelci a fotografi lukostrelcov!

Aj v tomto roku Vás oslovujeme pri výbere titulnej fotografie pre súťažnú sériu Slovenský pohár SLA 3D 2019. Opäť by sa vyrobila rozmerov 3x1,36 metra a tá by rotovala po všetkých ôsmych kolách SP v roku 2019.

Vzhľadom k tomu, že mám na starosti výrobu tejto reklamnej plachty, tak predstava je taká, že okrem potrebných textov, nadpisov, sponzorov atď. by tam bola koláž niekoľkých fotografií s motívmi: dieťa lukostrelec, foto 3D zvieraťa so šípmi, dospelý lukostrelec. Aby z toho vyplynulo, že ide o šport pre celú rodinu a že ide o šport v prírode. Keďže by bola hlúposť kupovať takúto fotografiu vo fotobanke, radšej budem, ak tam bude dajaký reálny strelec z našich radov, alebo aspoň fotografie niekoho z nás.

Chcem poprosiť. Určite každý z Vás má kopu fotografií z lukostreleckých súťaží. A určite aj pekné kvalitné fotky. Ak chcete, aby práve Vaša fotografia bola "tvárou" Slovenského pohára 2019, tak mi pošlite svoju fotografiu v plnom rozlíšení na peter@malek.sk (čiže fotka musí byť väčšia ako 1,5 MB). Je potrebné, aby fotografia bola Vaša a ak na fotografií je osoba, aby ona (prípadne jej zákonný zástupca) s tým súhlasili a vedeli o tom.

Fotografie prosím zasielajte na mail peter@malek.sk do 28.2.2019. Následne urobíme výber s grafikom. Uvidíme, koľko toho bude.

A čo zato? Budeme Vám vďační a majiteľ najlepšej fotografie si môže celý banner zobrať na pamiatku po poslednom finálovom kole SP.

Ďakujem pekne za pomoc!

Peter Málek - predseda komunikačnej komisie SLA 3D


A tu sú víťazná fotografia Janky Harabinovej (LK Epirus) od Laca Madaja z roku 2017 a jej použitie na reklamnej plachte SP 2017:

SP 2017.JPG

ďalej reklamná plachta SP 2018 od Jakuba Štuka:

navrh final.jpg

Posted in Komunikačná komisia on jan 31, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba