Letné sústredenie mladých lukostrelcov a CTM 2021

Začal sa nový školský rok a ja by som sa ešte napriek tomu, rada presunula v čase a zaspomínala na tohtoročné 6. letné sústredenie mladých lukostrelcov.

Prvý deň bol už tradične vedený Majom Antalom. Bolo treba pripraviť strelnicu, sieť, terčovnice, prístrešok, zvieratká aj streleckú čiaru. Naša mládež to spoločnými silami zvládla rýchlo, a tak bol ešte priestor streliť si vstupnú súťaž, nech každý strelec vie ako mu sily a vedomosti stačia na začiatku sústredenia.

DSCN0705.jpg

Ďaľšie dni si Majo, Nandy a Peťo brali po pár strelcov bokom, na blízku vzdialenosť, aby im pomohli a zistili, čo ich trápi, čo im nejde, prípadne kde cítia neistotu. Avšak tábor nebol len o drine, naučili sme sa vyrobiť si flu flu šípy, s ktorými sme počas ďalších dní zažili kopu zábavy. Vedúci pripravili veľa nových hier.

DSCN0874.jpg

Balóniky s úlohami... Pamätáte si? Ešte teraz mám úsmev na tvári. ???? Orlíčatá si vystrelili večerný program, mali za úlohu pripraviť na štvrtkový večer spoločný program. Zahanbiť sa veru nenechali, a tak sme mali skvelú hru s názvom Milionár.

Zužitkovali tu i vedomosti, ktoré nadobudli počas večerných odborných prednášok Maja, a špeciálneho hosťa, ktorý nám tento rok prišiel objasniť aktuálnu problematiku závislostí na mobiloch.

DSCN1003.jpg

Ranné rozcvičky, strečing, či rozcvičky pred strieľaním, všetko bolo súčasťou našich siedmich dní v tábore.

DSCN0428.jpg

Každoročná záverečná opekačka bola tentokrát spríjemnená country kapelou. Rozhýbala všetkých a po počiatočnom ostychu sme sa naučili spoločný tanec. ???? Bola to pekná bodka za pekným táborom.

Miriam Eliášová

P.S.: Už teraz mám hlavu plnú nápadov čo si na vás pripravíme o rok! ????????

ARCHÍV FOTOGRAFIÍ ZO SÚSTREDENIA TU: https://miriam2409.rajce.idnes.cz/letne_sustredenie_mladych_lukostrelcov_2021/?

Snímka.JPG

Posted in Reportáže on sep 06, 2021

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba