Možnosť organizovať Majstrovstvá sveta i Európy, GP 2023-2024

Vážení predsedovia klubov SLA 3D, vážení členovia SLA 3D,

V tomto roku sa náš športový zväz podieľal na organizácií európskeho poháru Grand Prix HDH IAA, ktorý sa konal začiatkom júna v Rimavskej Sobote.

Je super, že sme sa do toho pustili a opätovne ešte raz veľká vďaka Tiborovi Lévayovi a celému jeho tímu, že sa dal zorganizovať takéto podujatie.

V ďalšom roku 2023 bude jedno z troch kôl GPčka organizovať SLK Spišské Vlachy na čele s Peťom Michlíkom.

Bolo by výborné pokračovať v tomto nastúpenom trende. Pred MS HDH IAA v Slovinsku koncom augusta 2022 sa bude konať zasadanie HDH IAA, na ktorom sa prijímajú aj žiadosti o organizácie podujatí na ďalšie roky.

V prípade, že by niektorý z našich klubov mal záujem, či premýšľa o takejto možnosti, je možné zažiadať o organizáciu týchto podujatí:

  • Majstrovstvá Európy HDH IAA 2023
  • Majstrovstvá sveta HDH IAA 2024
  • Grand Prix HDH IAA 2024

Keďže neviem o žiadnych iných kandidátoch z iných krajín, tak šanca na usporiadanie by bola určite vysoká. Máme veľa členov v HDH, sme aktívni a s dobrými vzťahmi na centrálu HDH.

Podmienky na organizáciu zo strany HDH IAA sú stanovené tu: https://hdhiaa.net/news/orga

SLA 3D spolufinancuje náklady spojené s HDH IAA – licencie, poplatky, pri GP je to cca. 1500 EUR, pri MS/ME by to bolo na dohode, určite vo vyššej sume. Vieme bezplatne prepožičať svoje materiálne vybavenie.

Musí to byť klub so zázemím, skúsenosťami s organizovaním súťaží, vhodnou lokalitou, kde sa budú dať vybaviť potrebné povolenia.

V prípade, že by niekto premýšľal nad takouto možnosťou, kontaktujte ma prosím čím skôr, aby sme do schôdze HDH IAA koncom augusta pripravili potrebné žiadosti!

Peter Málek - predseda SLA 3D malek(zavináč)archery3d.sk

Posted in Dôležité on júl 18, 2022

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba