Niekoľko užitočných rád - staré výsledky, prečo mi nejde prihlásiť...

Milí lukostrelci,

v posledných dňoch som dostal zopár mailov a telefonátov ohľadom súťaží z roku 2018, ako aj súťaží pre rok 2019. Boli to väčšinou dotazy tejto povahy:


KDE NÁJDEM PROPOZÍCIE A ZOZNAM ŠTARTUJÚCICH NA SÚŤAŽE Z ROKU 2018?

Naše mesto (či iná organizácia) nám chcú preplatiť štartovné za súťaž, ktorej sme sa zúčastnili v roku 2018. Potrebujeme celé propozície k súťaži vrátane výšky štartovného. Môžete mi to poslať?

Odpoveď:

Súťaže, ktoré už sú za nami, už nemajú na stránke priamo zobrazené propozície. Sú tam zobrazené len súťaže, ktoré sa konajú v budúcnosti. Ale aj tie súťaže, ktoré už prebehli, sú v našej databáze, len nie priamym odkazom, ale treba použiť malú fintu, aby sa vám zobrazili. Potrebujem napríklad propozície k 5.kolu Slovenského pohára 2018.

Postup:

Pre organizátorov súťaží, ktorí už robili súťaž v roku 2018 a budú robiť rovnakú súťaž aj v roku 2019 - a potrebujú si nájsť staré propozície súťaže, tak odporúčam si to takto vyhľadať, vykopírovať do formuláru na zverejnenie súťaže a tam si to prípadne prispôsobiť novým podmienkam pre rok 2019. Ušetríte si tým veľa času a práce.


ROBILI SME V ROKU 2018 SÚŤAŽ, ALE NEDÁVALI SME VÝSLEDKY NA STRÁNKU. A CHCEME TO NAPRAVIŤ. KDE SI VIEME STIAHNÚŤ ŠTARTOVÚ LISTINU - TÚ EXCELOVSKÚ TABUĽKU?

Odpoveď:

Postupujeme rovnako, ako v horeuvedenom prípade, potom pokračujem takto:


MÁME V KALENDÁRI NA ROK 2019 NAHODENÚ SÚŤAŽ. PREČO NIKOMU NEJDE PRIHLÁSIŤ SA NA ŇU?

Odpoveď:

V tomto období sa toto často stáva najmä pri individuálnych súťažiach (nie sériových súťažiach typu SP, SSP, Južná 5ka). Pri každej súťaži sa v nastavení musí naklikať, aké divízie lukov môžu súťažiť, aké vekové kategórie apod. A keďže táto informácia nám zatiaľ nebola zaslaná, tak sa nedá prihlásiť. Na niektorých súťažiach sú naozaj "špeciálne" divízie, ako jazdecký luk, drevený luk, kladkový luk apod., niekde nechcú na trať CRB, čo treba všetko osobitne nastavovať.

Treba preto čím skôr vypísať tlačivo na Všeobecný formulár na zverejnenie súťaže, ktorý nájdete v spodnej časti stránky http://archery3d.sk/riadiaca-dokumentacia

Preto odporúčam organizátorom súťaží poslať najskôr aspoň takto čiastočne vyplnený formulár (dajú tam, čo teraz vedia, minimálne divízie lukov a vekové kategórie) a ostatné informácie doplnia najneskôr 3 týždne pred súťažou.

A ešte prečo to fungujepri sériových súťažiach typu SP, SSP, 3D West Cup apod.? Pretože tieto súťaže majú centrálne jednotné pravidlá, ktoré platia pre danú súťažnú sériu a tam už tieto informácie sú zadané.


Apropo, všetky súťaže a termíny, ktoré boli v prípravnom kalendári súťaží na rok 2019, som už nahodil na stránku. Tak ak tam niečo niekomu chýba, ihneď ma kontaktujte.

Ďakujem.

Peter Málek - predseda komunikačnej komisie


IMG_1311a.JPG

IMG_20180519_114325.jpg

IMG_6629.jpg

Posted in Nezaradené, Komunikačná komisia on dec 11, 2018

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba