NOVINKY pri prihlasovaní na súťaže SLA 3D!

Som úprimne rád, že vám môžem predviesť niekoľko nových funkcií, ktorými sa zjednoduší systém prihlasovania na lukostrelecké súťaže na našej stránke.

Na fotografiach z mobilu vysvetlím, aké prebehli zmeny (ospravedlňujem sa, kto to pozerá na počítači, že fotky sú tak veľké, je to viac optimalizované už na mobily, na ktorých väčšina pozerá a číta).

.

1. Bol oddelený prihlasovací formulár od Zoznamu prihlásených - nové tlačidlo na to.

1674159598431.jpg

2. Nový formulár na prihlasovanie - s výraznými informáciami, do kedy sa dá prihlásiť i odhlásiť.

1674159598413.jpg

3. V zozname prihlásených pribudol stĺpec suma za Štartovné a obedy:

Môžete si takto aj vizuálne pozrieť, či máte prihlásený dobrý počet obedov (podľa ceny). Bude menej chybných prihlásení.

Preto prosíme organizátorov, aby poslali formuláre na súťaž už aj s vyplnenou sumou za stravu (aj keď druh jedla nemusia vedieť, cenu si už dohodnite vopred). 1674159598380.jpg

A takto to vidno na počítači:

zoznam.JPG

4. Nový vizuál na odhlásenie, ZMENU REGISTRÁCIE!

Veľakrát sa na starej verzií stávalo, že ľudia sa nevedli odhlásiť. Tak už to bude vyzerať jasnejšie, aj o výsledku sa dozviete jasnejšie.

1674159598370.jpg

5/ NOVINKA! Možná zmena registrácie!

Keď si zadáte možnosť odhlásenia zo súťaže, tak pokiaľ je ešte otvorené prihlasovanie na súťaž, je možné urobiť si zmenu prihlásenia!!!

Prihlásite sa na súťaž o pol roka a dovtedy zmeníte luk? Už je súťaž plná a bojíte sa odhlásiť, aby ste sa tam opäť dostali? Už bude možné zmeniť si divíziu luku.

A čo navyše je výborné? Môžete si zmeniť aj počet obedov. Organizátor dodatočne dohlásil nechutné jedlo za vysokú cenu. Tak sa odhlásim z obedov presne cez túto zmenu. Nemusíte nikam volať, všetko viete urobiť sami.

1674159598392.jpg

6/ NAJDôLEŽITEJŠIA NOVINKA - NOTIFIKAČNÝ EMAIL PO PRIHLÁSENÍ.

Ihneď po prihlásení na súťaž vám príde takýto email o prihlásení na súťaž

1674159598403.jpg

Máte tam všetky info o súťaži, preklik na súťaž, ako aj GPS súradnice na preklik na mapu (keď napríklad cestujete na súťaž).

Ale čo je najviac - máte tam link na odhlásenie zo súťaže a na zmenu zo súťaže. Ak ste zabudli heslo, pod ktorým ste sa prihlasovali, urobte odhlásenie cez tento link!

Predsedovia klubov a administrátori stránok - uvádzajte do profilov lukostrelcov ich reálne emailové adresy, nie svoje! Pri deťoch emailové adresy ich rodičov, aby sa dozvedeli a mali takto potvrdené informácie o prihláškach na súťaže.

6/ NOTIFIKAČNÝ EMAIL 4 DNI PRED KONCOM MOŽNOSTI ODHLÁSENIA SA ZO SÚŤAZE .

Prihlásite sa na súťaž - a zabudnete na to. Prihlásiť a odhlásiť sa dá napríklad do štvrtku. V nedeľu predtým vám večer príde automatický email ako v bode 5, kde vám pripomenie, na akú súťaž ste sa prihlásili, je tam aj dátum a čas, do kedy sa dá odhlásiť + link na odhlásenie.

Nezabúdajte sa prosím včas odhlásiť, ak nejdete na súťaže! Na VČS sa odsúhlasilo (a bude to aj v Súťažnom poriadku 2023), že ak sa neodhlásite zo súťaže SP/MSR tak budete musieť uhradiť organizátorovi plné štartovné!


V najbližších týždňoch pridáme ešte možnosť úhrady štartovného kartou. To bude opäť uľahčenie pre súťažiacich aj organizátorov. Čakáme na otestovanie a kartové spoločnosti na schválenie. Potom urobím školenie pre kluby pre online úhrady.

Verím, že uvedené novinky privítate!

Peter Málek

Posted in Odborné komisie, Organizačná komisia on jan 19, 2023

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba