Odporúčanie na vytvorenie tímov na MS v Rakúsku

Vážení lukostrelci,

veľa našich členov sa zúčastňuje Majstrovstiev sveta HDH IAA v rakúskom Moosburgu o pár týždňov v septembri.

Predpokladáme, že aj v tomto roku bude opäť veľký záujem zúčastniť sa nielen individuálnej súťaže, ale bude záujem aj o tímovú súťaž. V minulých rokoch to prebiehalo tak, že sa prihlásili 4-členné skupiny v neobmedzenom množstve a mohli si zastrieľať v tímoch aj v piatok.

V tomto roku sa pravidlá zmenili, preto Vás o nich informujeme.

Tu sú originál podmienky:

TEAM VALUATION: The teams can only be reported by the respective team captain. if you are the team captain of your country, you can check it out on the infoboard Each country can report 4 teams ( 2 long distances / 2 short distances).

Countries that can not form a team can register temas with participants from other countries who can not form a team either The team consists either out of four Fully armed archers (Long distance team: 4 shooters from the long distance 2 different categories. -maximum 1 X-bow.) or out of four standard bow archers (Short Distance Team: 4 shooters from the short distance 2 different categories. - No cadet compound.) of each country. The shootings will be one turn with 14 3D animal targets.


Problém je v tom, že je v tomto roku stanovený limit max. 4 tímov z jednej krajiny. (2 na modrý kolík a 2 na červený kolík). A keďže zo Slovenska ide naozaj hojná účasť lukostrelcov a predpokladáme, že bude pretlak záujemcov. Najmä strelcov od modrého kolíka.

Vzhľadom k tomu, že chceme ako predsedníctvo SLA 3D predchádzať prípadným problémom a konfliktom na mieste, kto bude štartovať v tímoch, a tiež si prajeme - a bolo by to vhodné, aby sme v tímoch dosiahli ako Slovensko čo najlepší výsledok, dávame toto odporúčanie:

Majstrovstvá Slovenska SLA 3D budú zároveň aj kvalifikáciou pre účasť v tímoch na Majstrovstvá sveta HDH IAA v Moosburgu. Bodové hodnotenie po 60 výstrelcoch na MSR (3 súťažné kolá) bude smerodajné. Nezáleží na divízií luku, na pohlaví, ale celkový nástrel po 60 šípoch. Vytvorí sa rebríček s extra poradím za modrý kolík a extra za červený kolík.

V jednom tíme musia byť minimálne 2 divízie lukov. Napríklad od modrého kolíka to môže byť napr. 3xBB a 1xTRRB; 2xBB + 1xTRRB + 1xTRLB atď.


Týmto pozývam strelcov, ktorí sa chcú zúčastniť aj tímovej súťaže na MS v Rakúsku, na stretnutie, kde zistíme predbežný záujem, prediskutujeme presné znenie tohto pravidla (prípadne jeho úpravu) a odsúhlasime si ho. Taktiež je nutné zvoliť si tímového kapitána, ktorý bude tímy v Rakúsku zastupovať a nahlasovať.

Stretnutie sa uskutoční na MSR vo Valčianskej doline v sobotu 25.8. 2018 cca. okolo 18. hodiny. Miesto a presný čas Vám oznámim pri nástupe na 2.kolo MSR v sobotu popoludní.

Ďakujem!

Peter Málek - člen predsednícta SLA 3D 0944644533


Ešte informácia ohľadom medzinárodných licencií HDH - potrebných na štart na MS v Rakúsku. Tí, ktorí sa dohlasovali a platili po 1.5., budú mať licencie doplatené v budúcom týždni, akonáhle si zoznam odsúhlasíme s centrálou HDH IAA v Budapešti. Zoznam uhradených licencií bude zverejnený na stránke.

Posted in Nezaradené, Komunikačná komisia on aug 14, 2018

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba