Úhrada členských poplatkov SLA 3D za rok 2019

Milí lukostrelci,

vstúpili sme nového "lukosteleckého" roku 2019. Preto by sme Vás chceli požiadať o úhradu členských poplatkov do SLA 3D. Suma členského bola na ostatnej VČS SLA 3D schválená v rovnakej výške, ako bolo v predchádzajúcom roku, t.j. v jednotnej výške 12 EUR.

Pre tých, ktorí si už nepamätajú, ako si to uhrádzali v minulom roku, tak zasielam zopár inštrukcií:

1/ Ak ste členom lukostrelckého klubu, tak požiadajte Administrátora vášho klubu pre styk so SLA 3D, aby skontroloval registráciu v SLA3D a uhradil za Vás členské.

2/ Ak si prvýkrát idete úhradu robiť sám, ste nový lukostrelec bez klubu, tak je potrebné urobiť si najskôr na stránke http://archery3d.sk/login REGISTRÁCIU (zadať meno, priezvisko, mail, heslo). Statene sa Administrátorom svojich strelcov.

3/ Každý, kto sa už zaregistroval, sa musí následne prihlásiť http://archery3d.sk/login (mail, heslo).

3/ Po Prihlásení uvidíte zoznam členov SLA 3D, ktorých spravujete z minulosti, prípadne si tu môžete pridať nových. Každému členovi, ktorého spravujete ako Administrátor, je možné editovať svoj profil (meno, priezvisko, dátum narodenia, adresu, divíziu luku, email a mobil).

4/ Následne vykonáte platbu za členské do SLA3D. Členský príspevok do SLA3D je jednotný pre všetky vekové kategórie 12 EUR. Platba sa vykonáva online cez internetbanking, prevodný príkaz, alebo je možné platiť platobnou kartou. Odporúčame platbu kartou, pretože tam nemáte ako zle uviesť číslo účtu, či popis platby. Po platbe kartou platba a napárovanie platieb prebieha pár sekúnd. Pri platbe prevodom to môže trvať aj niekoľko dní.

Pre tých, ktorí nemali doteraz licenciu, systém im automaticky vydá číslo licencie, ktoré im príde do emailu.

5/ Noví členovia musia odovzdať vyplnený a podpísaný súhlas so spracovaním osobných údajov. Ak ste mladší ako 18 rokov, použite súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý podpíšu vaši rodičia (všetko nájdete na stránke a príde to aj do mailu).

Všetko je podrobne popísané tu: http://archery3d.sk/ako-ziskat-licenciu-sla3d


Časté otázky, ktoré ste sa nás v poslednej dobe pýtali:

Snímka.PNG

Ako individulny člen som v minulom roku síce čleské uhradil, ale už som zabudol svoje heslo. Neviem sa tam prihlásiť. Neviete mi poslať moje heslo?

Odpoveď: Ak ste zabudli svoje heslo, ale viete svoju emailovú adresu, nemáte problém. Už funguje nová funkcionalita na reset hesla, pričom vám doručíme do emailu nový aktivačný email s možnosťou zadania nového hesla. Reset hesla nájdete tu:

obnovenie.png


Ako vidím, že som správne prihlásený v správe lukostrelcov z nášho klubu? Ako by to malo vyzerať?

Odpoveď: Ak ste v minulosti robili úhrady a prihlásite sa na našej stránke http://archery3d.sk/login, tak prvé, čo uvidíte po prihlásení, bude niečo takéto: hh3d.PNG

Tu vidíte, koľkých členov spravujete, koľkým máte uhradiť členské, môžete si členov odobrať, pridať, editovať (kliknutím na číslo licencie), uhradiť za všetkých naraz atď. Ak ste spravovali v minulom roku iba seba, tak tam budete mať iba seba.


Bol som členom klubu, ale klub sa nám rozpadol a založili sme si nový. Ako sa presunúť zo starého klubu do nového?

Odpoveď: Zaregistrujte sa na stránke http://archery3d.sk/login, kde si vytvoríte profil administrátora. Napíšte nám mail (malek @ archery3d.sk), kde uvediete, pod akým prihlasovacím menom ste sa zaregistrovali a ktorých členov máme pod Vás presunúť. Po našom overení tohto transferu vám členov priradíme a môžete uskutočniť úhradu členského.


Sme klub, ktorý si zmenil kontaktné údaje, ako si ich zaktualizujem?

Odpoveď: Napíšte nám mail (malek @ archery3d.sk), údaje zakutalizujeme. V najbližších dňoch budeme robiť update našej stránky, kde už bude nasadená zjednodušená správa klubov. Preto pri kluboch prosíme troška trpezlivosti. Až to bude, určite dáme info na stránku.


V minulom roku som strieľal TRRB, ale už som prešiel na BB. Ako si to mám upraviť, aby mi pri prihlasovaní na súťaž ihneď nahadzovalo túto novú divíziu luku?

Odpoveď: Toto vykoná editáciu profilu lukostrelca Váš Administrátor v klube, ktorý robil aj úhrady. (ak ste si to hradili sami, tak ste to Vy).


Kedy dostaneme nové kartičky s licenciami pre rok 2019?

V profile lukostrelca je možné stiahnuť si novú PDFkovú licenciu pre rok 2019, ktorú si vytlačíte a zalaminujete, ak ju budete potrebovať. Bude na nej aj fotografia, ktorú ste si uložili v profile.

malek.PNG


Ako si zmením fotografiu na licencií?

V profile lukostrelca tak môže urobiť váš Administrátor, ktorý fotku len jednoducho vymení. Táto fotografia sa použije aj na kartičku s licenciou, taktiež miniatúra tejto fotografie sa zobrazuje v zozname prihlásených na súťaži pri danom strelcovi.


Môžem zaplatiť za členské v roku 2019 v hotovosti?

Odpoveď: Členské sa v hotovosti platiť nemôže. Ak nie ste dostatočne technicky zdatní, tak poproste niekoho (kamaráta lukostrelca), aby si Vás zaregistroval pod seba a úhradu uskutočnil on.


Môžete mi poslať číslo účtu, kam to mám uhradiť?

Odpoveď: SLA 3D má svoj účet, ale ten sa napriamo nepoužíva na úhrady členského. Preto ho ani nezverejňujeme pre verejnosť. Ak chcete uhradiť členské prevodom, tak váš Administrátor si môže vybrať najskôr z platby kartou, alebo cez Internet Banking alebo prevodom:

Snímka.PNG

Pri výbere Internet banking / prevod, sa zobrazia banky a čísla účtov + pokyny k platbe pri kliknutí na logo vašej banky. Ak máte banky: FIO, SLSP, VUB, ČSOB, TB, Poštová banka, tak uhradíte cez Internetbanking danej banky. banky.PNG

Ak mám inú banku, alebo potrebujem podklad k úhrade, tak potom kliknite na logo "Iná banka?" a tam Vám vygeneruje číslo účtu a popis platby, ktorý je potrebné zadať. Tu naozaj nezabudnite na ten popis platby, inak sa platba nenapáruje a vráti sa vám automaticky späť. Zo skúsenosti viem, že ak rovnaké číslo zadáte aj ako variabilný symbol, nič tým nepokazíte. Hlavné je ale nezabudnúť zadať toto číslo bez dajakého ďalšieho komentu do políčka popis platby.

Snímka3.PNG


Kto mi vie pomôcť a poradiť pri úhrade členského?

Odpoveď: kľudne ma kontaktujte - Peter Málek (malek @ archery3d.sk), poradím, čo treba.


Ako viem, že vám moja úhrada členského nabehla?

Odpoveď: Väčšina úhrad naskakuje ihneď, niektoré trvajú 1-2 dni. Skontrolujte si po 3 dňoch stránku http://archery3d.sk/lukostrelci, kde je zoznam všetkých členov s platnými licenciami pre rok 2019. Ak tam budete, tak úhrada prebehla OK. Ak tam nebudete, tak píšte a pošlite detaily Vašej úhrady, aby sme to prekontrolovali, kde nastala chyba.


Veríme, že úhrady členského pre rok 2019 prebehnú hladko. Ak bude dajaký problém, neváhajte ma kontaktovať, určite Vám rád pomôžem.

Ing. Peter Málek - hospodár SLA 3D

email: malek @ archery3d.sk

.

Posted in Dôležité, Hospodárska komisia on jan 10, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba