Už je čas prihlásiť sa na medzinárodné súťaže HDH IAA v roku 2017

Milí lukostrelci,

vzhľadom k tomu, že sa čoraz viac z nás zúčastňuje medzinárodných 3D pretekov, pripravil som pre Vás stručný prehľad toho najdôležitejšieho, čo sa v 3D-čku udeje v roku 2017 v Európe. Vytvoril som podstránku na medzinárodné preteky, ktorú nájdete na: http://archery3d.sk/medzinarodne-3d-sutaze.

Upozorňuje, že dnešným dňom sa začala registrácia na halovú Grand Prix v Budapešti počas poľovníckej výstavy FEHOVA od 9.-11.2.2017. Predpokladám, že toto podujatie bude mať pre blízkosť a nízke štartovné, záujem opäť navštíviť veľa strelcov zo Slovenska. Maximálny počet strelcov je 180, tak sa prihláste čím skôr! Určite sa to veľmi rýchle vypredá.

Na rovnakom mieste boli v minulom roku halové Majstrovstvá Európy HDH IAA, kde naši reprezentanti priniesli pekné medaile. Ako to na tomto preteku fungovalo, nájdete tu: http://archery3d.sk/blog/uspech-slovenskej-3d-lukostre-na-halovych-majstrovstvach-europy-v-budapesti-v-hdh-19-2022016.

Momentálne sa dá ešte prihlásiť aj na Majstrovstvá Európy HDH IAA v Rakúsku, ktoré sa budú konať 9.-15.7.2016. Neváhajte taktiež s prihlásením, veď uhradiť to stačí aj neskôr.

Dúfam, že sa na medzinárodných pretekoch stretneme v čo najširšom zložení!

Peter Málek člen predsedníctva SLA3D

Posted in Dôležité, Komunikačná komisia on nov 28, 2016

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba