Vylepšené funkcie na úhradu licencií SLA 3D

Vážení lukostrelci,

už po niekoľko rokov máme zautomatizovanú možnosť úhrady členských poplatkov (licencií) do SLA 3D na príslušný rok.

No a niekoľko rokov sme mali dva veľké problémy:

  1. ak mal napríklad väčší klub na úhradu viac ako 11 lukostrelcov, musel robiť úhradu na viackrát - a predtým si musel vždy lukostrelcov, ktorých neuhrádzal, vyhodiť z profilu. Následne sme mu museli manuálne týchto lukostrelcov do profilu vrátiť.

Problém bol odstránený, je možné naraz uhradiť ľubovoľný počet lukostrelcov!

  1. ak som mal v profile viacerých lukostrelcov, ktorých som spravoval a chcel som zaplatiť iba za niektorých z nich, nešlo to. Musel som zvyšných vymazať z profilu.

Problém bol odstránený. Môžete si vyklikať vo svojom profile iba osoby, ktorým budete uhrádzať licenciu! Ostatných si tam môžete ponechať na neskoršiu úhradu.

Čo tam pribudlo - pri každom neuhradenom lukostrelcovi máte zaklikávatko, či ho idete uhrádzať. A uhradíte len tých, ktorí sú zakliknutí.

1674245034587.jpg

Následne to prebehne veľmi rýchle a jednoducho (odporúčame platbu kartou, nič tam nepokazíte pri úhrade. Fungujú aj prevody z účtu na účet - tam pozor na popis platby!)

1674226478237.jpg

A takto je to dokončené po platbe:

1674226478222.jpg


Verím, že táto funkcionalita veľmi uľahčí prácu aj vám - ako správcom svojich účtov, ale aj nám, nemusíme ručne prehadzovať profily.

Všetci, ktorí ste si museli vyhodiť niekoho z profilu kvôli zlej funkčnosti, tak mi pošlite mail, koho vám mám naspäť priradiť. A uhradíte, keď sa rozhodne, že chce licenciu.

Peter Málek za SLA 3D

Posted in Dôležité, Organizačná komisia on jan 20, 2023

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba