1. Lukostrelecký ples SLA 3D, Zvolen 30.11.2019

Milí lukostrelci,

srdečne Vás týmto chceme opätovne pozvať na Prvý lukostrelecký ples SLA 3D, ktorý sa bude konať 30.11.2019 vo Zvolene. Prosíme všetkých záujemcov, ktorí by mali záujem ísť, aby sa čím skôr prihlásili, pretože záujem je zatiaľ nedostatočný na zorganizovanie tohto podujatia. A bola by to škoda, keby sa takéto perfektne pripravené podujatie nakoniec nekonalo. Navyše na najbližších pár rokov by si žiaden klub netrúfol niečo takéto zorganizovať.

Tak sa čím skôr záujemcovia prihláste, v spoločnosti kamarátov lukostrelcov, pri poháriku vínka a dobrej hudbe sa dobre zabavíme, vyhodnotíme najlepších lukostrelcov SLA 3D roku 2019, vyhráme krásne ceny v tombole a hlavne sa stretneme trošku inak, ako na súťaži.

Plesu sa môžu zúčastniť všetci lukostrelci spolu so svojimi rodinnými príslušníkmi a priateľmi. Prihlasovanie už beží na stránke: http://archery3d.sk/sutaz/1-ples-lukostrelcov Počet je obmedzený maximálne na 200 účastníkov.

Srdečne Vás pozývame v mene organizátorov Jany Bejticovej, Diany Hamáry Gurovej za ŠK Orlík Sliač a Slovenskej lukostreleckej asociácie 3D

(Peter Málek)

2019 - lukostrelecky_ples_plagat-01.jpg

Posted in Dianie v SLA3D on okt 22, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba