3D lukostreľba a súťaže pokračujú ďalej aj v októbri!

Milí športovci,

V posledných dňoch nás hlavný hygienik a členovia vlády prostredníctvom médií informovali, že od 1.10.2020 bude úplný zákaz hromadných a športových podujatí. A to znamenalo koniec lukostreleckým 3D súťažiam.

Dnes bolo vydané očakávané záväzné Opatrenie Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky pri ohrození verejného zdravia, ktoré pojednáva aj o podmienkach športových podujatí. https://www.uvzsr.sk/docs/info/covid19/30_09_2020_opatrenie_prevadzky_a_HP.pdf

Pre organizáciu našich súťaží je dôležité, že súťaže môžeme usporiadavať aj naďalej s určitými hygienickými opatreniami zo strany organizátora. Netýka sa nás ani limit max. 50 účastníkov hromadného podujatia. Takže sú pre nás povolené aj vyššie počty súťažiacich, ako je 50 - takže prihlasovať sa na súťaže sa môže taký počet súťažiacich, aký si určí organizátor!

Touto krátkou správou chcem ubezpečiť prihlásených na víkendové súťaže, ako aj prihlásených na budúcotýždňovú súťaž Slovenský pohár SLA 3D v Rimavskej Sobote, že súťaže sa budú konať! Komunikoval som so všetkými organizátormi a vysvetlili sme si predbežné potrebné opatrenia.

Vrámci predsedníctva aktuálne vypracovávame usmernenia pre organizátorov a súťažiacich na súťažiach. Pravdepodobne najväčšie budú obmedzenia ohľadom stravy. Tieto usmernenia budú po vypracovaní zverejnené na našej stránke v priebehu 1.10.2020. Prosím vo štvrtok si ich naštudujte!

Ďakujem a veľmi sa teším, že túto sezónu nakoniec asi dosúťažíme, ako sme plánovali.

Peter Málek - predseda SLA 3D

Posted in Dôležité on sep 30, 2020

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba