Anketa na zistenie záujmu o školenie inštruktorov lukostreľby.

V rokoch 2021-2022 sme pomohli cca. 20-tke našich členov získať trénera 1.stupňa pre lukostreľbu, ďalší štyria študujú na získanie 2.stupňa. Využili to najmä naši členovia, ktorí aktívne trénujú vo svojich klubov. Približne pred 6 rokmi sme robili 1-dňové školenie inštruktorov lukostreľby. Záujemci sa naučili základy práce na tréningoch lukostreľby a dostali z SLA 3D certifikát inštruktora 3D lukostreľby. V SLA 3D ide o najnižšie vzdelanie pre trénovanie lukostreľby.

Aj keď šlo vtedy iba o 1-dňové školenie inštruktorov 3D lukostreľby, po rokoch sme prišli na to, že veľká časť účastníkov sa neskôr začala aktívne venovať trénovaniu vo svojich kluboch a rozširovaniu členskej základne. V roku 2022 plánujeme usporiadať podobné podujatie v jesennom období. SLA 3D by zabezpečilo prednášajúcich, vhodné budú určite aj praktické skúsenosti aktívnych trénerov.

Je pre nás veľkou neznámou, či máme v našich radoch ďalších "zanietených" lukostrelcov, ktorí by chceli začať vo svojich kluboch trénovať, hlavne potom, ako sme ešte len teraz dovzdelávali trénerov 1.stupňa.

Nato, aby sme takéto školenie vedeli naplánovať (niekedy v októbri - novembri 2022), radi by sme vedeli predbežný /nie záväzný/ záujem o takéto podujatie.

Každý, kto by mal predbežný záujem o 1-dňové školenie inštruktora 3D lukostreľby, prosím napíšte mail na info@archery3d.sk - meno, priezvisko, názov klubu, divízia luku, ktorú strieľate. Zaujíma nás aj dôvod, prečo by ste sa chceli zúčastniť.

Ďakujeme!

Peter Málek a Marián Antal za SLA 3D

(foto: J.Harabinová)

Posted in Dôležité on mar 11, 2022

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba