Hľadáme medzinárodných rozhodcov HDH-IAA

Milí priatelia 3D lukostreľby!

SLA 3D sa stala v poslednom období aktívnou aj v medzinárodných riadiacich štruktúrach HDH - IAA (nemali sme tam žiadnych zástupcov, teraz máme po dlhšom období 2 členov vo vedení - Horváth D., Málek P.).

Taktiež chceme byť aktívni nielen bohatou účasťou na súťažiach pod hlavičkou HDH - IAA (MS/ME, GP), ale aj pri organizovaní súťaží (v pláne GP 2022, GP2023). Na augustovom general meetingu HDH IAA som bol nepriamo požiadaný, že každá krajina, ktorá je aktívna, organizuje domáce súťaže, by mala mať aj vlastného 3D medzinárodného rozhodcu. A to my nemáme.

Aktuálny zoznam rozhodcov HDH IAA, pre 3Dčko je ich zatiaľ 10:

rozhodcova.JPG

Preto by som Vás rád oslovil s ponukou, či niekto nemá ambíciou stať sa medzinárodným rozodcom HDH IAA pre 3D lukostreľbu.

Podmienky:

  • ovládanie pravidiel HDH IAA pre 3D lukostreľbu, naštudovať, naučiť sa
  • ovládanie anglického jazyka (ďalšie jazyky ako maďarčina, nemčina sú výhodou)
  • chuť a čas zúčastňovať sa na medzinárodných súťažiach
  • ak nemáte teraz, tak začiatkom roku 2022 si dorobiť rozhodcovský kurz SLA 3D (a následná prax na našich národných súťažiach je vítaná a pre dobrú prácu rozhodcu - asi aj nevyhnutná)

Čo vám to prinesie? To sa mi ťažko píše, ale sú ľudia, ktorí majú radi, ak sa pravidlá dodržiavajú a radi na to budú dozerať. Alebo takí, ktorým lukostreľba už tak nejde a chcú pokračovať a pomáhať týmto spôsobom a tak zostať v komunite. Taktiež budú mať možnosť bezplatne vycestovať na rôzne súťaže (pokiaľ mám dobré informácie, tak rozhodcom sa prepláca cestovné i ubytovanie na súťažiach). Inak táto funkcia nie je finančne ohodnotená.

Čo treba urobiť, ak mám záujem?

  • prosím, kontaktujte ma čím skôr, podáme žiadosť a dohodneme termín preskúšania
  • predbežne by skúšky prebehli na Grand Prix v Rimavskej Sobote 3.-5.6.2022 (možno by sa dalo vybaviť preskúšanie v Rimavskej Sobote aj 4.12.2021 po súťaži - ale to nesľubujem).
  • poplatok za skúšky uhradí/preplatí SLA 3D

Kto má záujem pripojiť sa k týmto rozhodcovským legendám? Chýba mi tam dajaký Slovák :-)

247636678_618033226224168_7849061197624624520_n.jpg

kontaktná osoba: Peter Málek

Posted in Dôležité on okt 25, 2021

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba