Hľadáme výstavných partnerov pre MSR v halovej 3D lukostreľbe!

Milí lukostrelci, mám pre Vás dve výborné správy!

VÝBORNÁ SPRÁVA PRE LUKOSTRELCOV:

V dňoch 21.-23.2.2020 sa uskutoční na výstavisku Agrokomplex v Nitre výstava RYBÁRSTVO, POĽOVNÍCTVO A VČELÁRSTVO. A práve vrámci tejto výstavy prebehnú v sobotu - dňa 22.2.2020 1.Majstrovstvá Slovenska v halovej 3D lukostreľbe.

Okrem toho v piatok i v nedeľu bude v celom jednom pavilóne postavený 3D parkúr + terče + lukostrelecké video - na tréning, či odskúšanie si, čo je to vlastne (3D) lukostreľba.

Takže už teraz si v kalendári vyhraďte tento dátum na túto zaujímavú 3D akciu. Akonáhle budú známe bližšie informácie, tak ich zverejníme na stránke, prihlasovať sa bude tu: http://archery3d.sk/sutaz/majstrovstva-slovenska-v-halovej-3d-lukostrebe-s-medzinarodnou-ucastou

Podujatie organizuje LK Hubert Arrows pod spoločnou hlavičkou SLA 3D a SLZ.


VÝBORNÁ SPRÁVA PRE PREDAJCOV A VÝROBCOV LUKOSTRELECKÝCH POTRIEB:

V pavilóne, kde bude postavený 3D parkúr sa bude nielen strieľať, ale budú sa tam aj vystavovať lukostrelecké potreby a všetko, čo s tým súvisí.

A práve touto cestou chceme osloviť predajcov lukostreleckých potrieb, výrobcov lukov, výrobcov šípov, lukostrelecké kluby (môžu byť aj malí domáci výrobcovia, proste každý, kto má niečo spoločné s lukostreľbou a chce sa prezentovať), či nemajú záujem na tomto podujatí vystavovať za skutočne veľmi výhodných podmienok!

V prípade záujmu o vystavovanie sa prosím čím skôr hláste Ing. Dušanovi Horváthovi na mailovú adresu: du.horvath@gmail.com.

S veľkou pravdepodobnosťou tam bude mať svoj stánok aj Slovenská lukostrelecká asociácia 3D.


Veríme, že sme Vás všetkých, priaznivcov 3D lukostreľby potešili a do Nitry sa prídete pozrieť a zastrieľať si. Osobne si myslím, že ak bude záujem veľký, tak s podobným podujatím sa stretneme aj v budúcnosti.

Peter Málek

halaf.jpg


Posted in Dôležité on sep 26, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba