Majstrovstvá Slovenska SLA 3D - organizačné pokyny

Milí lukostrelci,

v termíne 12.-13.10.2019 prebiehajú Majstrovstvá Slovenska SLA 3D pod záštitou SLA 3D a pod organizačnou taktovkou lukostreleckého klubu LK 3beč Partizánske.

Organizátor bude počas nasledujúcich dní zverejňovať na tejto stránke všetky potrebné informácie súvisiace s MSR, preto prosím sledujte túto stránku!

Dnes zverejňujeme dôležité informácie ohľadom parkovania pre ubytovaných a neubytovaných, informácie o novinke - predregistrácií už v piatok, máme už aj mapy a rozloženie zvierat na oboch tratiach A a B atď.

Všetky informácie nájdete tu: PREDSÚŤAŽNÉ INFORMÁCIE V PDF klikni tu...

Už z týchto prvotných informácií vidno, že tieto MSR budú dobre zorganizované a vopred premyslené do detailov. A kto je organizačný tím PMM, ktorých rukopis uvidíme počas MSR? Peter - Miro - Martin :-).

Prajem všetkym súťažiacim veľa úspechov, kopu zásahov do kill zóny, krásny slnečný víkend (čo vyzerá, že bude) a organizátorom nech všetko klapne tak, ako si to predstavovali.

(P.Málek)

P.S: Dnes alebo zajtra tu zverejníme aj záväzné zaradenie do skupín.

P.P.S: V piatok večer v hoteli Lomy (tam, kde je súťaž) bude sa dať kúpiť guláš, klobásy apod. Tak tí, ktorí prichádzate už v piatok a nebývate tu, zastavte sa. Navyše organizátor prisľúbil, že bude otvorená aj tréningová strelnica, tak o dôvod viac prísť už v piatok.

LOGO MSR veľké.PNG

Posted in Dôležité on okt 10, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba