Medzinárodné licencie pre ME HDH IAA - Varín

Vážení lukostrelci,

o 2 týždne začínajú Majstrovstvá Európy HDH IAA vo Varíne. Na danú súťaž je potrebné vlastniť medzinárodnú licenciu HDH IAA. Túto medzinárodnú licenciu v hodnote 15 EUR na osobu (individuálna cena) uhrádza za svojich členov z rozpočtovaných zdrojov SLA 3D.

S centrálou HDH IAA som sa pre zjednodušenie procesov dohodol tak, že po ukončení prihlasovania a úhrad štartovného, t.j. k 1.8.2019 sa urobí zoznam všetkých prihlásených s úhradami a porovná sa so zoznamom našich členov SLA 3D s platnou licenciou pre rok 2019. A za nich sa uhradí do HDH medzinárodná licencia za všetkých našich členov.

Chcem poprosiť, aby ste si skontrolovali priložený zoznam osôb, v ktorom sú vyznačené všetky osoby zo SR, ktoré sa prihlásili, ktoré urobili úhradu a ktoré sú členmi SLA 3D.

Vpodstate všetci prihlásení Slováci sú aj členmi SLA 3D, takže nik si na mieste individuálnu licenciu nebude uhrádzať.

ZOZNAM LICENCIÍ V PDF - KLIKNI PRE STIAHNUTIE DOKUMENTU

Ak ste sa prihlásili na ME vo Varíne, uhradili ste a ste v zozname, tak je všekto vporiadku, nerobte nič.

Ak ste sa prihlásili na ME vo Varíne, uhradili ste, NIE ste v zozname, kontaktujte mailom oboch: peter @ malek.sk, ako aj Annu Ďugelovú: dugelovaanna@gmail.com (Anna Ďugelová mi vravela, že má viacero platieb, ktoré nevie identifikovať, preto je dobré, aby ste to vyriešili s ňou do pondelka.)

V utorok 6.8.2019 odosielam do Budapešti finálny zoznam prihlásených za SLA 3D, tak prosím si to dovtedy vyriešte, ak je tam dajaká nezrovnalosť.

Plastové kartičky s licenciami HDH IAA Vám budú odovzdané pri registrácií na ME vo Varíne.

Peter Málek - hospodár SLA 3D

Posted in Dôležité, Hospodárska komisia on aug 03, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba