Mladí lukostrelci, termín na prihlásenie do CTM je len do 15.03.2022!

Milí kadeti a seniori do 23 rokov,čas pre prihlásenie sa do CTM pri Sla 3D sa kráti !!!

Preto pokiaľ máte chuť stretávať sa s vašimi rovesníkmi, získavať nové informácie pre zlepšenie vašej lukostreleckej techniky, športovej i mentálnej prípravy , neváhajte a pošlite si prihlášku , termín je do 15.03.2022.

Pokiaľ ste ešte stále nezachytili , čo to presne CTM pri SLA3D vôbec je, môžete si podrobne o ňom prečítať v samostatatnej sekcií CTM - Centrum talentovanej mládeže, ktorá sa nachádza na hlavnej záložke tejto stránky.

Pre získanie členstva v CTM pri SLA3D stačí :

  1. zistím si podľa tabuľky výkonnostných tried (VT) svoju VT, pošlem si žiadosť o jej zapísanie mailom na vt@archery3d.sk.
  2. akonáhle mi príde odpoveď , pošlem si žiadosť do CTM PRIHLÁŠKA DO CTM - na stiahnutie klikni TU rovnako mailom na ctm@archery3d.sk
  3. HOTOVO :) . A čakám na odpoveď a inštrukcie o pripravovaných športových sústredeniach , ktoré si môžem naplánovať a zaradiť do svojho súťažného kalendára .
  4. Pokiaľ nemáte dosiahnutú VT a chcete byť súčasťou CTM nevadí. Počas roka si môžete nastrieľať VT a podľa hore uvedených bodov 1. a 2. sa o členstvo v CTM uchádzať . Budeme sa vašimi žiadosťami zaoberať a pomáhať vám získať členstvo v CTM čím skôr.

Tešíme sa na vás .

Jana Harabinová

Posted in Dianie v SLA3D on feb 25, 2022

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba