Prebehol General Meeting HDH IAA - kde budú MS 2024?

Vážení členovia SLA 3D,

Zopár krátkych informácií ku General Meetingu - najvyššiemu zasadaniu zástupcov členských krajín HDH IAA, ktoré prebehlo dňa 19.1.2023 v podvečerných hodinách.

  • zúčastnilo sa tam cca. 15 predsedov členov HDH IAA - napr. aj z nočnej Číny, či Malajzie. SLA 3D som zastapoval ja - Peter Málek.
  • prijalo sa 6 nových členov do HDH IAA (napr. USA, Indonézia, Filipíny, Pakistan, Írsko, Argentína), ďalší traja zájemcovia boli požiadaní o doplnenie žiadosti a budú pravdepodobne tiež schválení dodatočne. Som rád, že ako Ambasádor HDH IAA pre nové krajiny sa podarilo k nám získať nové krajiny.
  • zaznela informácia, že na ME HDH IAA v Rumunsku nebudú môcť súťažiť kuše! Je tam dajaký problém s miestnymi zákonmi a povoleniami.
  • pokiaľ sa nájde kandidát na jesennú Grand Prix, tak kušisti si budú môcť odstrieľať Majstrovstvá Európy na tejto Grand Prix (formát nie je presne známy, ako to urobia, keďže nemáme ani záujemcu o GP).
  • v roku 2024 budú Majstrovstvá sveta HDH IAA 3D v Rakúsku! Podporil som túto kandidatúru, máme to blízko a zvyčajne tieto súťaže vedia urobiť pekne. (MS v historickej budú asi v Malajzií)
  • riešili sme možnosti, ako pomôcť s vízami lukostrelcom najmä z Číny, lebo oni by radi prišli na budúcoročné 3Dčko, ale nevedia sa dostať z Číny
  • v lete budú nové voľby do kompletného vedenia HDH IAA - všetky funkcie končia. Musíme za SLA 3D určiť, kto by tam mohol zastupovať SR a v akých komisiách. Teraz tam máme dvoch zástupcov Dušan Horváth a Peter Málek. Viď ostatné komisie, premýšľajte, kto by mal záujem a ochotu pracovať pre HDH IAA: https://hdhiaa.net/news/comm

Verím, že skrátka takáto informácia postačuje.

Peter Málek - predseda SLA 3D

GM.png

Posted in Komunikačná komisia on jan 19, 2023

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba