Prosba organizátorov MSR - alebo prečo "bojovať" proti neodhláseniu zo súťaže

Vážení priatelia,

v mene klubu 3beč sa chceme ešte raz poďakovať za skvelú účasť na MMSR 2019 a pozitívne hodnotenia našej práce, veľmi si to vážime a ešte viac sa tešíme z odvedenej práce.

No MMSR 19 majú aj jednu tienistú stránku, ktorá sa často opakuje na mnohých súťažiach. Uzávierka na prihlásenie a odhlásenie zo súťaže bola 5 dní pred pretekom. Náš klub, ale najmä vysoká flexibilita a ochota hotela Lomy nám umožnili, že ešte v piatok 11.10. sme odhlásené osoby odhlásili aj z obedov bez akéhokoľvek nároku.
Žiaľ, opäť sa našli takí ( a s niektorými sa takto stretávame opakovane), ktorí nenašli ani toľko úcty voči usporiadateľovi, aby napísali krátku SMS, že nemôžu prísť. Veľmi nás to mrzí, pretože rozdelenie skupín mohlo byť o 11 ľudí jednoduchšie ( 2 skupiny!), ale najmä sme nemuseli zaplatiť za objednané obedy pre nich. Jedná sa o 11 ľudí, + 3 obedy naviac, čo čo nás stálo 140,-€. z peňazí nášho klubu. A pre náš klub to nie je málo.

Pre niekoho možno málo, pre niekoho veľa, rozhodne však dosť na to, aby si každý vstúpil do svedomia a nahlásil organizátorovi, že nemôže prísť.

Nechceme s týmito lukostrelcami bojovať, ani nechceme aby sa na nás hnevali, ale podľa pravidiel SLA máme nárok na úhradu stravnej jednotky, preto zverejňujeme "blacklist" lukostrelcov, ktorí nám dĺžia sumu za neodhlásenie. Uhradiť čiastku za obed môžete už pri najbližšej súťaži SP v Spišských Vlachoch, alebo poslať na náš účet: SK28 7500 0000 0040 2116 5291 (do textu dajte svoje priezvisko, aby sme si to napárovali). Na osobu bez sprievodnej osoby je to 10 EUR, na osobu so sprievodnou osobou je to 20 EUR (Zaujec, Lukács, Zsido).

Ďakujeme!

Ak sa niekto dostal na zoznam náhodou neoprávnene, kontaktujte nás na lk3bec@gmail.com , aby sme okamžite vykonali nápravu. no pri týchto osobách neevidujeme odhlásenie, ani zaplatené štartovné, ani žiadne body za súťaž.

Ďakujeme za pochopenie,

organizačný tím 3beč.

Zoznam osôb s neodhlásenými obedmi:

tabuľka.png

Posted in Dôležité on okt 17, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba