Žiadame skontrolovať svoje prihlásenie na MSR, prihlasovanie na SP pozastavené

Vážení lukostrelci,

v tomto týždni váš prosíme o častejšie kontrolovanie našej stránky, kde budeme podávať aktuálne a potrebné informácie k MSR.

  • Vzhľadom k tomu, že budeme v strede týždňa pripravovať skupiny, tak si prosím skontrolujte, či ste na MSR správne prihlásení - divízia, veková kategória! Ak je tam chyba, tak nás kontaktujte obratom mailom malek(zavinac)archery3d.sk !

  • Taktiež ak ste sa rozhodli nakoniec sa súťaže nezúčastniť, prosíme, aby ste sa okamžite odhlásili! Odhlasovať sa bude dať online cez www stránku do stredy 16.9. do 18:00 hod. Ak sa neodhlásite, je potrebné úhradiť stravnú jednotku organizátorovi (a skomplikujete tvorbu skupín atď.!
  • Prihlasovanie je možné taktiež do 16.9. do 18:00 hod.
  • zástupcovia klubu Archery Klub Geronimo Trnava včera na SP informovali, že je ešte voľné ubytovanie na Planinke. Kontaktné údaje sú v propozíciach súťaže!
  • pre istotu si pozrite zoznam prihlásených a ak sú tam prihlásení kamaráti, členovia vášho klubu apod., ktorí na MSR nepôjdu a zabudli sa odhlásiť, tak ich kontaktujte, aby sa odhlásili.

Upozornenie: SLovenský pohár SLA 3D - posledné 2 kolá v októbri v Malinove a Trnovci n.Váhom - aktuálne je pozastavené prihlasovanie vzhľadom na limity z Úradu verejného zdravotníctva, ktoré je potrebné dodržať pri organizovaní hromadných podujatí od 1.10.2020.

Po dohode s organizátormi a nájdení vhodného modelu Vás budeme informovať. 14.9. bude aj k tomuto bodu zasadať presedníctvo SLA3D.

Ďalšie informácie budeme zverejňovať priebežne na tejto stránke.

Ďakujeme!

Peter Málek

Posted in Dôležité on sep 13, 2020

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba