PVC kolíky pre označenie trate - ponuka pre kluby.

Milí členovia SLA 3D, organizátori súťaží!

Máme pre vás špeciálnu ponuku : Možnosť objednania PVC kolíkov za účelom vykolíkovania trate na súťaže, prípadne strelnice.

Ide o výrobok, ktorý už nie je možno zakúpiť si, pretože sa pred 2 rokmi úplne vypredal. SLA 3D sa podarilo úspešne dohovoriť s výrobcom (firma Decathlon) , za účelom vyrobenia 700 párov. Ako dobre vieme, sú výborne viditeľné v lese a rovnako ľahké, prenosné , dobre uskladniteľné a najmä,vďaka svojmu tvaru sa nemusia zabíjať do terénu kladivom, na rozdiel od drevených kolíkov. Ide o špeciálnu ponuku, ktorá sa už nebude opakovať, preto každý klub , ktorý má záujem o zakúpenie , prosím napíšte počet balení najneskôr do 15.03.2024 na mailovú adresu: janaharabinova23@gmail.com Ako píšeme, množstvo je limitvané, preto uspokojíme záujemcov podľa poradia, ako prídu mailové objednávky.

Popis :

  • 1 balenie obsahuje 1 pár ( to znamená 2 kolíky, ktoré sa do seba skladajú v prípade uskladnenia) = cena 5 EUR.
  • Minimálna objednávka 10 balení.
  • Objednávku zaokrúhlite na desiatky. ( čiže 48 balení neobjednávame,ale 50!)
  • Pomôcka : základný prepočet pre kluby: trať 32 terčov 32*3( biely,modrý , červený kolík)= 96 kolíkov/2= 48 balení= objednávka 50 balení ,50 balení=250 EUR.

kolík súťažný Decathlon sada .jpg Označenie, resp.samolepku ( bielu/modrú/červenú) si organizátor dá vyrobiť a nalepí podľa svojej potreby ( prípadne si viete aj sprayom nastriekať).

Predsedníctvo SLA3D.

Posted in Nezaradené on feb 28, 2024

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba